Home
20 | 09 | 2014
Atrap nieuw seizoen
Geschreven door Plai   
maandag, 15 september 2014 19:18
In het kermisweekend werd het voetbalseizoen op gang getrapt. Schijf 1 beet thuis de spits af tegen de Claridge, maar verloor met 0-1.
De competitiestart voor Schijf 2 werd nog een weekje uitgesteld, zij starten volgende week tegen Pro Mille.
Onze derde ploeg ging ook een reeks hoger goed van start, zij wonnen thuis tegen Pullman met 4-0.
Schaaf vaaf tenslotte startte ook feilloos met een 6-2 overwinning tegen den Broekkant.

In de komende dagen worden de kalenders verder aangevuld!
 
Schijf Sport - Weekend Bristol
Geschreven door Beheerder   
maandag, 19 mei 2014 13:50

Schijf heeft in het verlengde weekend van 1 mei een voetbaluitstap gemaakt naar Bristol. Een plaatselijke voetbalploeg uit de omgeving "FC Axbridge" ontving Schijf Sport met open armen. Er werden twee wedstrijden gespeeld. Na de matchen werd er, samen met onze tegenstrever, veel plezier gemaakt in de plaatselijke pub alsook in Bristol City.
Schijf Sport haalde zelfs de plaatselijke krant met hun bezoek.
 

 
Seizoensoverzicht
Geschreven door Beheerder   
dinsdag, 22 april 2014 18:12
Wederom een voetbalseizoen voorbij en daar hoort natuurlijk een korte samenvatting bij.

Vooreerst richten we ons tot Schijf 3 die dit jaar de Kampioenstitel wisten te behalen. In de voorrronde wisten zijn zich reeds af te scheiden van de rest met een voorsprong van maar liefst 20 punten. In de play-offs waren de duels feller maar onze jongens konden al na speeldag 8 zich kampioen noemen. Proficiat voor onze jongens van Schijf 3.

Onze eerste ploeg kende een moeilijke seizoenstart maar had net op tijd de juiste spirit te pakken om de latere kampioen Schoonbroek zijn eerste nederlaag toe de dienen. Aan de winterstop was er al een redelijke voorsprong op de degradatieplaatsen. Toch na nieuwjaar sputterde de trein even en het was wachten tot vier matchen voor het einde voor de definitieve redding. Proficiat voor onze jongens van Schijf 1.

Onze tweede ploeg kende een zeer moeilijk seizoen. Het vertrouwen was een tijdje zoek en hierdoor zakten zij steeds verder weg in het klassement. En wanneer dan de rechtstreekse concurrent Postel dan nog 9 punten cadeau kreeg, zakte de moed bijna in hun schoenen. Maar Schijf 2 rechtte de rug en met ieders hulp van de andere ploegen werd er dan toch nog een mirakel verricht en kon op de laatste speeldag het behoud gegarandeerd worden. Proficiat voor onze jongens van Schijf 2.

Onze zondagploeg daarentegen kende een fantastisch seizoen met 60 punten op 66. Maar toch was dit niet genoeg op kampioen te spelen daar Kempenzonen maar liefst 64 punten haalde. Mooi voetbal gezien van onze jongens maar tegen Kempezonen was het net niet. Proficiat voor onze jongens van Schijf Vaaif.

Om dit schitterend seizoen af te sluiten heeft Schijf Sport nog een Kampioenenbal georganiseerd op vrijdag 9 mei 2014 om 20u00 in onze kantine. We verwachten natuurlijk hier onze kampioenen van Schijf 3, onze vice kampioenen van Schijf Vaaif, onze mirakeljongens van Schijf 2 om te vieren dat ze erin blijven en natuurlijk ook onze Schijf 1-ers die eigenlijk ook kampioen zijn want ze hebben Schoonbroek verslagen en dat kan iedereen niet zeggen.

Ook nog te noteren :
Weekend Bristol - 1 tot 4 mei.
Huldiging kampioen Schijf 3 door gemeente Retie : woensdag 28 mei om 20u00 in GC Den Dries
Waterski : zaterdag 14 juni 2014 - meer info volgt later
Mosseleetdag Schijf Sport - zondag 31 augustus 2014
 
VOORLAATSTE SPEELDAG
Geschreven door Beheerder   
zondag, 06 april 2014 08:01
Op de voorlaatste speeldag van de competitie trok onze eerste ploeg naar Jong Lanciers. Schijf kwam snel op voorsprong via een penalty. Nadien nam Jong Lanciers het spel over en kon voor de rust nog gelijkmaken. Na de pauze kwam onze tegenstrever op voorsprong maar Schijf wist zich te herpakken en kon gelijkmaken. Echter in de laatste 20 minuten moest Schijf met tien verder na een rode kaart. Dit kon Schijf in de laatste tien minuten niet meer belopen en liep nog tegen een 5-2 nederlaag aan.
Onze tweede ploeg moest absoluut winnen om kansen op behoud niet zien te verdwijnen. Postel had echter wederom drie punten cadeau gekregen via de groene tafel. Schijf nam de wedstrijd direct in handen maar kansen bleven uit. Toch met een afstandsschot van Steven G kon Schijf 2 met een voorsprong gaan rusten. In de tweede helft kan Barrier echter snel gelijkmaken via een terechte penalty: 1-1. Schijf moest nu wel komen en trok alle registers open met twee extra spitsen. Dit loonde pas na een halfuur maar toen ging het snel naar 4-1. In de laatste minuut kon Barrier nog tegenscoren. Dus er is nog hoop voor onze jongens.
Onze kampioenenploeg Schijf 3 trok naar Zonnekloppers maar na de viering van vorige week waren de verzuurde benen nog niet helemaal verdwenen. Zij leden een eerste nederlaat in deze play offs met het kleinste verschil 1-0.
 
Uitslagen
Geschreven door Plai   
maandag, 31 maart 2014 09:11
Schijf 1 won met 2-3 op het veld van rode lantaarn Heikneuters. De strijd om de titel is nog niet beslecht na winst van Schoonbroek maar ook van Hoekske. Onze tweede ploeg lijkt de laatste kans op behoud gegrepen te hebben na een 5-0 winst tegen Pro Mille.
Schijf 3 kent ook in de playoffs zijn gelijke niet. Een nieuwe (hetzij nipte) overwinning dit weekend tegen Germeer (1-2).
Onze zondagploeg was vrij.
 
« StartVorige12345678910VolgendeEinde »

Pagina 1 van 55
Volgende wedstrijden
zaterdag, 20 september 2014
15:00Bos-Sc1
zaterdag, 27 september 2014
15:00GER-Sc2
zaterdag, 20 september 2014
15:00OLY-Sc3
zondag, 21 september 2014
09:30Bos-Sc5
Volgende beurtrollers
Agenda is leeg
Jarigen
vrijdag 26/09
Willem Van Praet

zaterdag 27/09
Johan Van Herck
woensdag 01/10
Marijn Mertens
Schijver in beeld
ludowils.jpg
Babbelbox
Nieuwste bericht: 1 maand, 2 weken geleden
  • [guest_3482]: Hello
  • [guest_9188]: 9 mei
  • [guest_5031]: Wanneer is het kampioenenbal van schijf 3 eigenlijk??